28+3

Det går snabbt framåt. Väldigt snabbt!

I helgen tvättade vi Pyrets kläder som han har ärvt av storkusinen.
Igår åkte vi ut till papps och Rödhåret med ett skrivbord som stått i vägen för spjälisen. Och med spjälisen vi fick tidigare i våras... Vi har bestämt oss för att köpa en egen. Vi har liksom inte köpt nånting. Vi har fått och lånat typ allt hittills. Och det är grymt. Men man vill ju lägga ut lite pengar också som förstagångare. Inte bara på tvättlappar...
Så igår var det vansinnigt nära att vi köpte en säng på IKEA. Det kommer förmodligen ske vilken dag som helst.

Annars gjorde vi ju typ ingenting. Älsklingen bekantade sig med PS3:an (jag kommer inte ihåg vad jag välkomnade, men PS3 är det riktiga!), och jag spanade information om sovpåsar. Och så sov vi. Igår gick vi ju liksom upp halv ett. Om mormor hade hört det hade hon oj:at sig rätt.så.länge.

På tal om mormodern!
Jag var iväg och simmade idag på morgonen, vilket jag har gjort (ihop med mormor) de senaste 4 åren.
Så man lär ju känna tanterna som är där på morgonen . Dessa söta små tanter är, låt oss uttrycka det ganska milt, begeistrade över vad som händer i min kropp just nu. Inga husmorstips än (men det kanske dyker upp senare när krämporna dyker upp), utan lite förhör om hur vi mår och att jag växer, kära nån vad jag växer, och lite påhejning.
Jag gillar tanterna på simhallen starkt!

Nu ska jag försöka coola ner mig, bokstavligt talat. Har dammsugit, vikt tvätt och städat toaletten sedan jag kom hem (och gjort lunchlåda, HEJJA MIG!), så nu svettas jag som en liten gris. Vilket känns lite onödigt, med tanke på att jag är färdigduschad sedan 2 timmar tillbaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0