Inte en helt bra dag

Vaknade  när klockan ringde i morse. Eller... vaknade nån timme innan det också, men somnade och gick upp när klockan ringde. Hyfsat utvilad (har inte varit utvilad sedan... i fredags morse?).
Kunde inte riktigt lyfta armen. Fuck.

Igår var jag iväg en sväng på gymmet och måste ha gjort något väldigt dumt, för jag har så jäkla ont en muskel uppe vid axeln. Typ den muskel som gör att man utan problem kan lyfta armen högre än brösthöjd.
Nåja, tänkte jag. Det ordnar sig, bara jag kommer igång lite.
Nu var kanske största problemet att jag inte gjorde det, kom igång alltså.

Som vanligt mina lediga dagar hamnar jag på något outgrundligt sätt framför tvn. och stannar där tills klockan är tolv ungefär. Fast idag gick jag faktiskt iväg till affären en snabbis och köpte frukost. Som jag visserligen åt framför tvn.
När jag tröttnat på mig själv (och Days of our lives) så gjorde jag mig iordning och åkte ut till Ikea, för att se om jag  kunde hitta en födelsedagspresent till Karin. Vilket visade sig vara svårare än jag tänkt mig då hon och Oskar precis flyttat till stan och jag således aldrig gett henne en födelsedagspresent eller varit i deras hem. Så jag köpte en till matta till badrummet. För tjugonio kronor. Efter det tänkte jag att det kanske skulle gå att hitta en present på Rusta.
Men icke. Så jag åkte hem, lite trumpnare och fortfarande med ont i armen.

Så kom jag hem, var irriterad, städade lite. Jag är  h o p p l ö s t  högerhänt, jag kan, har jag lärt mig idag, inte ens dammsuga med vänstern. Tittade på Extreme Home Makeover och började lyssna på julmusik.
Ingenting hjälpte. Älsklingen ringde tjugo över fyra och meddelade att  han skulle träna innan kalaset. Jag trodde jag skulle börja gråta av ilska, vem skulle nu hjälpa mig att handla present? Ifrågasatte vad jag skulle köpa och fick svaret "men gå till BodyShop, hon hade köpt present till Frida där". Sagt och gjort, fortfarande vansinnigt irriterad gick jag upp på stan och handlade en present för de sista slantarna av min lön.
Men en himla bra present blev det!

Det som är bra med min onda arm är att jag i morgon kanske inte behöver simma så mycket utan kan sitta i bubbelpoolen istället. Det låter som en jäkla fin idé!
Och nu ska jag gå och lägga mig och läsa nya Hus & Hem som kom idag, som jag har glömt bort litegrann eftersom jag mest varit sur idag.

Om gårdagen

Sitter uppkrupen i soffan och myser med tända ljus och... fotboll..?! (Älsklingen tittar).

Är sjukligt trött efter gårdagen med 50-årsfest hos Pelle&Bella, vi var hemma kvart i två fast jag inte tänkt vara senare än ett därifrån. Men så kan det gå ibland! Synden straffar sig själv. Vaknade dock i morse när klockan ringde, snoozade bara en (1) gång, vilket skulle kunna vara rekord. Dessutom bråkade magen med mig hela dagen (mensvärk, träningsvärk och magknip samtidigt rekommenderas inte).

Följaktligen har jag varit helt slut idag, ätit hamburgare till lunch och pizza till kvällsmat.

Umgicks med Frida, Sven och Finaste fröken O i kväll.
Frida bakade inför sitt kalas imorgon och när jag dök in efter jobbet satt killarna och kollade på Idol från igår...
Sedan lekte jag och fröken O med klossar och lekte hund och kramades mest hela tiden. Hel vansinnigt att hon är mer än ett och ett halvt! I förrgår var hon ju nyss hemkommen från BB?

Nu ska vi visst kolla på Transformers.

update

.... tänk vad man kan lura sig själv!

I ungefär två timmar har jag lyssnat på julmusik, haft tända ljus, städat och läst nya Plaza.
Och jag var tvungen att nypa mig själv i armen när jag insåg att det fortfarande är tråknovember och spöregn utanför förnstret. Jag går här som i en liten fantastisk julbubbla! (Jag kan garantera att den är glittrig!)

Nu åker snart adventljustakarna och glöggen fram!

Det där att ta tag i saker...

Halleluja!

Ännu en vecka är snart slut, jag kan inom en snar framtid börja räkna timmar till födelsedagsfirande och julafton.
Och börjar bli stressad som en idiot.
Ändå har jag svårt att ta tag i saken. Går hellre omkring och myser, plockar lite här och lite där, pratar med blommorna och ifrågasätter deras motiv att tappa blad i parti och minut. Nej, jag får inga svar, men det är förbaskat rogivande (och en aning flummigt) att gå omkring sådär. Multitaskar samtidigt med tvättbestyr nere i tvättstugan från helvetet.

Ja, jag är alltså ledig idag...

Senare idag ska vi gå iväg på öppet hus på systerysters skola. Sista möjligheten. I vår tar hon studenten och jag har alltid lyckats arbeta på Ö.H. Inte i år dock! Heja mig!
Funderar allvarligt på att tända alla ljusen som är utplacerade i lägenheten, dammsuga och sen läsa nya Plaza Interiör som ramlade ner i postinkastet tidigare. Men, med tanke på att jag är så bra på att ta tag i saker idag (också) kommer jag förmodligen sluta framför Extreme Home Makover och börja grina samtidigt som den lyckliga familjen utstöter sina första OH MY GOOOD, it's beauuuutiful!!

Förresten är helgen som kommer inte bara helgen före advent, utan också näst sista helgen jag jobbar i år.
Hur coolt är inte det! Har marathon-jobbat en stund för att jag och Jonas bytte en helg. Hans Stockholmshelg mot min Birthdayhelg. HOORRAYY! Och igåt bestämde chefen och jag att jag kunde byta några timmar den 4:e så jag kan åka hem och göra mig iordning och ta en drink innan alla vännerna dyker in. HOORAYYYY!

Jag tror tvätten är klar, igen.

Ja just det, älsklingen ringde nyss och tyckte det var en bra idé att vänta med vaccineringen tills nästa tisdag när jag är ledig igen. Eftersom det, återigen, var ordentlig kö vid massvaccinerings-mässan.
På tal om det. CUT 'EM SOME SLACK! Det är ett jävla tyckande i det här landet, mest hela tiden. Och det är alltid något som är fel. Gör det bättre själva nästa gång. När behövde vi vaccineras i den här utsträckningen sist?
Runt andra världskriget? Det blir inte bättre än man gör det, och vill ni vara sura och tvära, så varsågoda. men anmäl er till kommunens förfogande nästa gång, eftersom ni har så himla mycket bra idéer. De kanske blir glada om nån erbjuder sig att komma med förslag istället för att skälla i efterhand och sagt att om ni gjort så här...
Och vet ni att vaccinet kommer nedfruset, tinas upp och efter 24 timmar är oanvändbart?

Jajemen,  jag är precis lika god kålsupare.

Julmusiksmarathon fortsätter. Fatta hur många träffar man får på Spotify när man söker på Christmas. Halleluja.

Sushi

Igår kastade jag mig handlöst ut i sushins förlovade land.
Och landade på fötterna!

Min lillasyster är hemskt förtjust i sushi och eftersom jag ska vara ärlig så kan jag säga att jag varit nyfiken länge, men inte vågat ta sista steget. Så igår var vi på East West Sushi här i stan (dit tydligen Bo Kaspers orkester gått, fanns en signerad cd där med hyllningar och lovord till stans bästa sushibar). Så! Med lillasyster som fallskärm hoppade vi, jag och älsklingen, och som sagt så blev det succé!
Men... det här med wasabi i soyan... Attans, den var perfekt innan!
Jag vet inte vilken bit jag gillade bäst, nigiri med tonfisk eller lax, eller maki med grönsaker och fisk.
Näst bäst var chop sticksen! Jag gillar chop sticks!

Lite smolk i bägaren var att jag hade sånt sjukt magknip hela dagen igår. Mormor måste ha gjort något med morgonkaffet eftrer simningen...
Annars jobbar jag nu helg två av tre i rad. Efter är jag ledig tre helger och sen jobbar jag en, och sen är det jul och nyår!

Nu ska vi se om älsklingen vill umgås framför CSI Miami eller titta själv på Die Hard 4.0

Ang cancer

Jag hittade ett till inlägg. Ska förklara lite närmare.
Min mamma dog i bröstcancer 2006. En bröstcancer som visat sig vara ärftlig, och vi hade nog det på känn eftersom så många kvinnor på morfars sida hade dött av samma sak. BRCA-1. Inte en trevlig variant (om det överhuvudtaget finns trevliga varianter) av bröstcancer.
I mammas fall tog det ett år och tre månader ungefär. Löjligt agressiv.
När tumören opererats bort (knappt 2 månader efter upptäckten), fanns det redan "sovande" metastaser i hela kroppen.
Sådana metastaser bryr sig inte ett skit om cellgifter
.
I början av 2007 började jag få väldigt ont i mina tuttar, pms-tuttar, men typ 24/7.
Alltså ringde jag doktorn och förklarade. Vilken idiot.

"Doktorer

Stön..!
Idag har jag varit inne på USÖ och hälsat på en doktor.
Jag Tycker Inte Om Doktorer

Den här mannen satt nonchalant på en pall och sade att han läst min journal men att smärtan i mina bröst egentligen inte var något att bry sig om, progesteron och östrogen blablablabla.
Nej jag har ju insett det nu att jag har pms-tuttar.
Men min mamma dog för snart ett år sedan utav ärftlig bröstcancer, en gen som jag kanske har.
Och när det då utan anledning började göra ont i januari så blev jag lite hispig.

Tydligen
var det helt fel (enligt doktorn idag iaf).

Så istället för att (som jag trodde) få gå på mammografi fick jag sitta framför en nonchig gubbe som slutade besöket med att punktmassera mina tuttar.
Det gjorde ont.

Men jag borde vara glad, för han ordnar ju en remiss åt mig till ultraljud. Tack Så Mycket Herr Doktor.
men nästa gång kanske du kan låtsas att du bryr dig, sitället för att låta patienten få dåligt samvete för att hon upptar din tid."

Senare samma år gjorde jag en utredning med dna-prov. Jag har inte mutantgenen från helvetet.
Men jag tycker inte bättre om doktorer.

it took you long enough!

Det känns lite dåligt att inte ha skrivit på ett par dagar.

Låt se.. vad har hänt..

Melodifestivalens programledare har utsetts
Men SERIÖST Christine Meltzer, Mums-Mums och Dolph Lundgren.
Det är ett dåligt skämt. Mums-mums.. jaa, kanske. Christine... njaa. Och Dolph!?!? "Jag vill ge tillbaka till svenska folket"? Jag hänvisar till en av mina favoritbloggare. Nej... Ett av tre potentiella rätt. I åtta veckor.
Jag är inte säker på att jag vill gå på genrepet längre.
(Och, jag har nämnt min obscena schlager-fanatism. det känns lite som om de har trampat på min själ.)

Jag har postat inbjudningarna
Ja, det tog ett par dagar längre än jag tänkt. Men när jag skulle skriva ut dom hittade jag stavfel, felformuleringar och några ord som hade hoppat bort. Men nu är det gjort! Ingen återvändo!

Hittat min gamla blogg
Låt mig återpublicera ett inlägg

"Barn?
Något av det mysigaste jag vet är gravida... ibland vill jag bli gravid fort som attan.. men.. ju mer jag tänker på det.. ju fler krav ställer jag... tilll exempel...
jag vill ha en snygg mage, en sån där perfekt rundad, ingen putmage tack!
och så ska jag bara gå runt i mina dösnygga mammakläder och lysa och se döölycklig ut för att det är en liten påväg. Och Hjärtat ska få göra graffittimålningar på magen med små söta ord..

men sen då? när barnet är fött?
Visst är bebisar underbara, men de skriker och är hungriga och sover (med lite tur när jag själv sover) och de växer upp! precis som katter, och Kronk (min katt) miste lite med sin charm när han blev stor. Inte så att jag kastade ut honom bara för att han inte var tio veckor och dunig längre (vi tar det en annan dag, varför Kronk inte bor hos mej längre) men.. ett barn lämnar man inte bara över till nån annan när det är två och ett halvt och trotsigt och lärt sig innebörden av "Nej".

Jag jobbar i butik. I vuxenbutik (säljer badrum), och det är inte barns favoritplats på jorden..
Varje gång som ett par barn har varit inne i butiken tillräckligt länge frågar jag mig själv om jag verkligen tänker gå igenom detta? och svaret är nog.. ja.... fast inte än, jag är nog lite för barnslig än...
och behöver jag gå i tråkiga affärer så lämnar jag barnet hos pappa en stund!"

Låt mig tillägga följande:
Jag har förstått lite mer nu. Sedan jag skrev det här har min kusin fått en ljuvlig dotter. Allra finaste Fröken O.
Älsklingens storasyster har fått en son. Finaste, finaste lille skutt. Min gudson A. Visst är det jobbigt ibland när de blir arga och är hungriga, men mest av allt. Kärlek.

så här i efterhand

...är jag nöjd med alla inbjudningarna. Imorgon skall det skrivas ut, köpas frimärken och kuvert och postas.

Fick besök av lillasystern också. Vi pratade strunt och åt pasta med broccoli (minst tre stjärnor i guide michelin).
Insåg när jag skulle öppna micron att vi inte har nån längre. Den har vi försökt elda tacotubs i, därför bor den på balkongen nu mera. Dessvärre betyder det att man får hitta på alternativa sätt att värma sina rester på.
Att värma spagetti i ugnen är ett perfekt sätt att få den lite torr och seg.
Vi gick upp en snabbis på stan och köpte snyggt grått papper. Som omöjligen kommer gå att få in i skrivaren eftersom det är halvkartong. Men det blir så när man vill ha det snyggaste. Dessutom kan jag limma upp inbjudningarna på kartongen. Lite stadigare, lite snyggare, lite proffsigare.

Älsklingen blev vaccinerad mot svininfluensan idag (jag har börjat kalla den svinis, är osäker på om jag verkligen tycker om det) och har varit onormalt trött hela eftermiddagen. Vi får väl se hur han mår imorgon, just nu är det lika mellan feber och inga biverkningar alls bland mina bekanta.
Och ja, jag kommer vaccinera mig. Jag jobbar i butik och träffar en miljon människor om dagen.
Dessutom vill jag ju inte föra smittan vidare, det skulle få mig att känna mig som en lite sämre människa.
Egentligen borde jag gå ut i köket nu. Eftersom jag lagade maten ikväll ser det ut som om en mindre atombomb exploderat i köksavdelningen. Just därför vill jag inte dit.

Tråkväder

Idag gör vädret sannerligen inte mycket för humöret. Tur man haft trevligt sällskap!

Var och fikade med Frida på Verandan och nämnde att allt är mörkt och tråkigt och hon påstod att jag sa det förra hösten också. Jag lever bestämt i förnekelse 3/4 av året.
Annars blev jag faktiskt lite piggare av att träffa donnan igen, hon hade bestämt klippt sig och såg alldeles förträfflig ut! Vi åt bakelse och drack kaffe med både påtår och tretår. Frågan är om vi inte tog fyrtår också.

Efter det har jag suttit i ett par timmar och trollat lite med inbjudningar till kalas och fest och skrivit önskelista.
Tusan vad svårt det är att skriva önskelista!
Jag fyller 25 och kan fortfarande göra en önskelista som är snäppet längre än vägen till treriksröset.

Så jag kom på en bättre idé, jag har skrivit en liten beskrivning på vad jag tycker om så kan jag bli överraskad!
Jag har även kommit på ett tema till festen, och helt plötsligt är jag taggad att fylla år igen.
Tänk vad lite planering kan göra för humöret. För övrigt är det tråkgrått och kallt ute.

Dessutom har jag umgåtts i celebert sällskap i natt!
Drömde att jag satt hemma hos Sanna Lundell och Mikael Persbrandt och pratade om allt möjligt.
Jag är ganska säker på att det var i deras hus på gotland, även om jag inte direkt kände igen omgivningarna och trots att man gick in i en tom byggnad (det kallades för brandstation, men hade inget med en sån att göra, snarare ett tomt kontorslandskap. Tänk lite som interiören i polishuset i  Beck-filmerna) för att komma till deras dörr. Väl där tog Mikael hand om alla barnen och när jag gick fick jag en kram och så klämde han lite på mina tuttar. men det var okej för att det var han. Måste fråga Eric om Persbrandt är mitt frikort.

Om en halvtimme slutar lillasyster skolan. Undrar om jag ska ta och äta lite lunch och sedan möta upp henne på stan och köpa papper och kuvert till inbjudningarna.


Ang lager och födelsedagar

Det ligger ett klipp ute på Youtube på en truckförare som kraschar ett helt lager fyllt med sprit.
Två saker förbryllar mig, hur tänkte han? och hur kunde han klara sig med bara stukad fot?
Det där är min värsta mardröm, att hålla på och köra ute på lagret och helt plöstligt få med sig ena pallställaget.
Alltså, det skramlar på rätt bra när bara någon kartong faller, och våra truckar som är öppna. Nej, det här med att välta pallställage tänker jag undvika.

Annars närmar sig en födelsedag. Jag blir visst 25 i år och det ska ju firas!
Satt och skissade på inbjudning och önskelista igår.
Alltså... hur mycket ha-begär kan man ha efter 25 år?!
Jag blev nästan lite illa till mods när listan bara blev längre och längre. Så jag påbörjade en.. personbeskrivning kan man säga, där jag istället skrev vad jag tycker om så för inköparen tänka till lite själv. Jag är minsann smartare än somliga tror!

För övrigt har det inte hänt så mycket i helgen, arbetshelg liksom.
I lördags tittade vi på fotboll. Jag tappar suget på fotboll när det inte gäller något kval längre. Barca-Mallorca var inte all något speciellt. Och igår var det fullt ös på kvällen, först orientalisk dans med Ellinor och sedan sen Fars dags-middag (kyckling, ris och currysås och äppelpaj till efterätt) hemma hos pappa och systeryster.
Somnade strax efter att huvudet träffat kudden vid kvart över elva och försov oss imorse.

Nu ska här vikas tvätt!

Äntligen fredag! Eller angående outgivet Box-material.

Äntligen, äntligen, äntligen.

FREDAG

Det har kanske inte varit jättemycket på jobbet den här veckan, snarare tvärt om. Väldigt lugnt.
Faktiskt är det nästan jobbigare än när det är väldigt mycket. Man blir slut i huvudet på ett helt annat sätt, på ett tungt och jobbigt sätt liksom. När det har varit mycket att göra blir man flummig efter ett glas vin i soffan, inte dödstrött.
Idag hade jag Elin här i soffan ihop med vinglaset, vi tittade med ett halvt öga på Idol och pratade om allt möjligt.

Älsklingen är iväg på herrmiddag (även fast jag fick rapporter om att de tittat på Idol och lyssnat på gammalt outgivet Box-material. Det sista återkommer vi till.) Vad jag vill ha sagt är att det är så fint att de bejakar sin mjuka sida genom att sitta tre (eller fyra) grabbar i 26-årsåldern och tittar på Idol.

En av dessa grabbar är min kusin.
Vi har helt plötsligt bondat på ett sätt som jag aldrig trodde var möjligt.
Låt mig illustrera.
Jag är gammal musikskoleräv, en av sångnördarna. Jag är uppvuxen med körer och sånglektioner, stämmor hit och dit och schlagerfestivalen.
Schlager
.
Detta fantastiska forum (idag lite långt, men vi pratar om det en annan dag) har fått min tävlingsinstinkt att fullständigt rusa genom taket. När det närmar sig schlager, där i februari/mars, blir jag så tävlingsinriktad att jag blir lite rädd för mig själv. Helt plötsligt vet jag allt om alla artister, låtskrivare, gamla bidrag... You name it. Jag hackar på sångtekniker, prisar samma sak och finner mig sittandes i ett djupgående samtal (monologer) angående hur svårt det där är att göra. Dessa månader ökar min mobilräkning markant, eftersom jag sitter och skickar, ibland obscena, sms om svenska (och även senare utländska) bidrag. Jag skrattar elakt åt kulturellt underutvecklade land (grekland 2009, finland 2009, frankrike 2009) och jublar så fort en svensk tå visas i rutan. (Ni vet väl att svenskar var inblandade i typ alla bidrag i topp tre i år. Kanske inte alltid sångmässigt... Men inblandade på något sätt. Och vi håller ordning på rösträkningen och icke att förakta vindmaskinen.)
Sällan
är jag nöjd med svenska insatsen och säger övertygat, ja men om vi hade skickat... så hade det gått bättre. Eller, de där jävla öststaterna röstar ju bara på varandra. det har inget med bidraget att göra. jag kommer aldrig förlåta Norge för att de skickade den där vidriga lilla vindögda hobbiten och aldrig Danmark för att de röstade på honom.

Nåväl. Nu har min kusin och jag bondat på ungefär samma sätt, över Idol.
På fredagar (när han inte jobbar) sitter vi och smsar om Alla bidragen. Väger bra mot dåligt och kommer ofta överrens om att vi inte tyckte om varken Rabih eller Eddie och att Tove, Eric och Mariette är en fantastisk topp 3.

Angående det outgivna Box-materialet.
Box är förkortning för Boxleitner, dels en skådespelare men framförallt ett (i mitt tycke) av de bästa band som Örebro lyckats producera. Jag blev, kanske, det största av deras fan. (Kom igen killar, hur många gav ni signerade låtlistor, och hur många ramade in dom och satte upp dom på väggen!?). För Boxleitner dansade jag av glädje i snön vid min postlåda i Hallsberg för en herrans massa år sedan, för att den efterlängtade, första, singeln (Shipwrecked) hade anlänt. Jag D-A-N-S-A-D-E ute. I snön. Vid min postlåda. Utan musik. Och min granne blev rädd för mig för jag såg aningen manisk ut där jag hoppade runt och ylade av glädje.

Det var 10 grader kallt ute.

Jag gjorde en knapp. Ni vet, en sån man sätter på sin jacka med ett budskap på, med texten
FAN
as in fantastic
BOXLEITNER
Och ett par år senare (när jag trodde att allt var som det skulle)  fick jag på omvägar veta att de splittrats.
Hur kunde ni inte berätta det för mig?

Eran musik gjorde mig glad. Och aldrig har väl en cd snurrat så pass i en bil, som Ship gjorde.


Ja, det är klart att jag var kär i er allihopa.
Ni var faktiskt idoler där en stund.

...efteråt

Vi åkte till IKEA!

Och in på "centrat" eller Mariebergs Galleria som det heter numera.
Egentligen fanns det en enda sak som jag behövde skulle köpa, strumpor.
Lider av total brist eftersom vi inte orkat ner i tvättstugan. Jag köpte inte en enda strumpa.
Jag köpte mig istället ett par skor. Och vilka skor!
Ett par varmfodrade, ankelhöga, remförsedda skönheter från Scorett.

Så nu är jag lite fattig igen.
Men vilken fantastisk känsla det är att behöva bli fattig för ett par skors skull (jag är hemsk, jag vet!). Köpte också en blå stickad tröjklänning och två halsband på H&M.
Var även in en snabbis på Clas Ohlson för att införskaffa mer förvaring. (Vad gjorde jag innan jag upptäckte Hammarplast!??). För en gångs skull var det jag som handlade och inte Eric.

På Ikea köpte vi mycket mer än vi tänkt (som vanligt), matta till hallen, tre vita korgar (hysteriskt sneda och vinda upptäckte vi först här hemma), och nytt hyllplan till bokhyllan. Samt en sånhär som fungerade på ett ungefär som jag tänkt mig (nej, inte helt. Men den fyller sin funktion).

Nu ska jag intressera mig för Per Morbergs matlagning och lägga ansiktsmask.
Sov gott!

Konsten att göra vad man tänkt...

Helgen kommer tillbringas arbetandes.
Därför har jag varit ledig idag!
Och som vanligt inför mina lediga dagar har jag en väldans massa planer.
Städa, fixa, dona, ditt och datt.
Och som vanligt så... är det väldigt små saker som får mig att spåra ur.

Min dag började på följande sätt:
Jag snoozade väckerklockan i ungefär 45 minuter, därefter steg jag upp (vid halv tio) och tänkte göra frukost.
För en gångs skull tänkte jag också dricka kaffe. Så jag kollar upp så mjlken är som den ska. Det är den inte.
Jag luktar i paketet, luktar inte konstigt, och häller för säkerhets skull ut lite i vasken. Ut rinner något som inte liknar mjölk utan mer... keso. ÄCKLIGT!
Helt ur gängorna sätter jag mig framför tvn en stund, oförmögen att göra något åt saken och efter en timme ungefär har jag fått i mig frukost.
Sedan lagade jag persiennen i sovrummet. Balkongdörren som persiennen sitter i öppnas utåt.
Det snöar ute. Jag frös därför om händerna, och har ni försökt trä en tråd i sick-sack genom små, små hål med skakiga, kalla händer? Det är svårt.
Efter detta hade jag ingen lust med just någonting, utan jag gick och köpte mjölk och inrdeningstidningar och åt lunch framför Extreme Homemakover. Efter en kopp kaffe tänkte jag i mitt stilla sinne att jag borde dammsuga.
Men jag startade en blogg istället och alldeles nyss kom Älsklingen hem.

Så nu ska vi "göra nåt". I vårat fall brukar det sluta en aning fattigare på väg hem från IKEA...

Andra försöket

För en sisådär tvåhundra år sedan startade jag en blogg. Som jag skrev i en gång, sen glömde jag bort den.
Jag vet nog inte ens vart jag hade den eller vad den hette.
Min tanke här är att skriva av mig, om nästan allt (lite privatliv måste även en bloggare ha!), och risken är att det kan bli en del självömkansinlägg och ganska många som berättar hur irriterad jag är.

Men sån är jag!

RSS 2.0