Julen snart avklarad

Kära du, God fortsättning!

Nu har vi ätit nonstop i fyra dagar.
Först hos mormor, sen hos farmor, sen hos mamamu.
På juldagen blev jag dyngförkyld och orkade knappt sitta upp. Dessutom blev det snöstorm. Att åka hem tog en timme (i vanliga fall ungefär 25 minuter). Har fått umgås med dem jag älskar mest och fåt finfina julklappar.
Nu är Älsklingens famlij på ingång, men det blir ingen julmat den här gången utan bästa kycklinggrytan.
Borde vi ha köpt grönsaker? Älsklingen lyckades precis bygga ihop mitt änglaspel, fnissade nöjt när han lyckats.

Jag hade jättebra idéer när jag startade det här inlägget, nu kommer jag inte ihåg en enda. Fortfarande paltkoma i huvudet? Nej... jag tror jag löser lite korsord istället i väntan på att svärfamiljen ramlar in. Vilket borde ske vilken sekund som helst.


ursäkta..

... den totala radiotystnaden.

Jag har fyllt år.

Nu har den totala vuxenåldern uppnåtts, eller?
Enligt TryggHansa är jag vuxen nu i alla fall, för det blir man när man fyllt 25. Å andra sidan åker jag fortfarande som ungdom på SJ. Så jag kanske får vänta ett år till. Inte för att jag har bråttom egentligen. Jag tycker bara att det är så märkligt att det finns så otroligt många olika vuxengränser. Kan man inte bara bestämma en ålder? Sedan är det ju så att bara för att man fyllt vuxen behöver man inte vara det. Eller hur?

Nåja, jag firade alltså min 25årsdag storstilat!
I fredags var det PARTAY! Vi åt pizza, jag öppnade presenter och alla som kunde drack alkohol. Ingen störningsjour och inga arga grannar. Jag tror att jag bor i ett hus med väldigt tåliga personer. I lördags var vi bakis och firade kusinvitamins födelsedag. I söndags hade jag hela stora familjen här. Alla var här helt enkelt. Och vi åt mat och det pratades och Adam sov och Ottilia städade. Sötnötar. Sen gick vi upp på o helga natt, gick hem och drack glögg när det var klart och när alla gått hem utom Sara, Max och Electra plockade vi i diskmaskinen och köpte hem indiskt från Karishma. Helt fantastisk avslutning på en helt underbar dag (helg).
Jag fick helt sjukt mycket fina presenter. R-I-D-I-C-U-L-O-U-S
Till exempel:
1st weekend på Loka Brunn med massage och trerätters middag
2st betongljusstakar made of tove adman
1st fantastiskt halsband, 1 par örhängen efter mamma (och mormors farfar)
1st presentkort till make up store
1st pekbok om Mig
vin, choklad, blommor i kruka, blommor i vas, pengar, musik..

I går var det måndag och jag var så trött att jag höll på att avlida. Det här med lediga helger är fullständigt livsfarligt och jag har aldrig varit så trött efter en ledig period!

Och i efterskott fick jag ett kusinbarn! Kurt bestämde sig för att komma ut i natt istället för på julafton. VÄLKOMMEN!!

nedräkning!

På fredag smäller det! Då börjar födelsedagsfirandet.
Jag är klar med.... typ ingenting. Handlar och bakar på torsdag tänkte jag. Fast ska gå iväg till ica ikväll och beställa kallskuret. Annars håller jag på och hämtar mig från Stockholmsbesöket jag gjorde med MamaMu i lördags.
Var helt färdig när jag kom hem vid nio, slocknade i soffan i slutet av Matrix och blev buren till sängen.
Men det var dt värt, för nu är julen verkligen på ingång! Fick så mycket julstämning i kroppen att det räcker halvvägs till jul. Sen är det bara att fylla på med knäck-kokning, ljuständning och stora doser julmusik.

Eftersom jag skulle vara i Stockholm hela lördagen pyntade jag lite i fredags. Köpte en "gran"girlang med ljus i till balkongräcket. Den satte Älsklingen upp medans jag var borta och... den räckte ju tre fjärdedelar av räcket... Tydligen är vårat balkongräcke längre än 5 meter. Nåja, bara att köpa en till!

Nu mysa klart med frukost, tända ljus och Cecilia Blankens Jul-spellista från spotify

RSS 2.0