Mer regn faller i allsångsdrabbade Pakistan.

Fast jag tror inte att det var det hon sa, Petra på tv4-nyheterna.
Eller inte det där med allsång i alla fall. Utan hon borde ha sagt översvämningsdrabbade Pakistan.
För det är ju så det ser ut just nu. Det är översvämningar högt och lågt i Pakistan. Dåligt med allsång.
Bestämt sätter sig graviditet på hörselgångarna också. Jag tror man svullnar där precis som med fötter och händer (bland annat).

Jag måste leta fram en halskedja förresten, för nu närmar den sig. dagen när jag måste ta av förlovningsringen och sätta den i en kedja runt halsen. (För att jag vill göra det!) Och just det, jag orkar inte med det nya danska stjärnskottet. Jag vill skjuta någon när jag hör "Jag kaller på dig". Skjuta.

Igår var första helgjobbet sedan i maj, efter lyckliga omständigheter behövde jag ju inte jobba något i juni innan semestern och sen gick jag ju på semester och nu var det dags. Det var inte alls mycket folk. Så min lätt maniska städningsådra såg till att jag städade. Typ alla plana ytor i kassan fick sig en omgång, och de vita garderobsdörrarna som var fulla med svarta fingeravtryck. Och köket. Få ställen på jobbet luktar så äckligt när man är gravid som köket. Ni vet ju att jag har fått meltdowns av tomma mjölkkartonger som låg på bordet, det var ju liksom i-n-n-a-n rötmånaden. Visserligen är det ingen som vågat lämna kvar ett tomt mjölkpaket framme, tur för dom. Men nu när de tär rötmånad så känns det som om soporna jäser på ett par minuter, det är bananflugor ö-v-e-r-a-l-l-t och spyflugor och vanliga flugor och getingar. SMå skitsaker som flyger. Och jag gillart inte. Jag får panik när de surrar runt huvudet på mig.

Vi räddade fiskar igår också. Men det är en annan historia.

Och så åt vi (Pyret och jag) jättesmaskiga muffins med frosting på hos FrauPels. Älsklingen och min far var på ÖSK-Malmö. Det var inte så roligt. För dom alltså, att gå på förlorarmatch och bli utan muffins.
Och min kompis fröken O var där också. den ungen smälter mitt blödiga graviditetshjärta med sitt leende. Fröken O tycket också att muffinsen var goda.

Nu ska jag omedelbums gå och väcka Älsklingen. För han ska skjutsa mig till jobbet för att spara tid ikväll när vi ska ut till pappsen och koka gurka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0