Kvällens bravader

Efter att jag lugnat ner mitt hormonstinna jag i förmiddags så behandlade jag dagen som jag gjort med de senaste.
Frukost och efter-frukost-chill framför tvn. Slutet på graviditeten har gjort mig till en dålig människa. Men jag orkar bara inte engagera mig just nu. Men kanske imorgon att jag skurar golv?

Ni får inte tro att jag på något vis ogillar hon som ringt och frågat samma sak vid samma tidpunkt i 10 dagar.
Det är bara det att jag blir så obeskrivligt matt i hela kroppen när jag ser att det är hon som ringer och jag vet att hon numera inte presenterar sig utan frågar "känner du något?" eller "hur mår du idag" när hon egentligen skulle inse att jag svarar i telefonen - alltså är läget oförändrat. För jag tänker under inga omständigheter prata med någon annan än Älsklingen när värkarna har satt igång.

Systrorna och jag möttes på ICa vid tvåtiden för att inhandla saker till lunch och det råkade följa med en aning vaniljvisp hem också eftersom jag verkligen bebhövde ta hand om äpplena som låg i köket.
Grym lunch med kyckling-fajitas och grönsallad och dessutom äppelpaj till efterrätt. Älsklingen hade till och med sån tur att han kom genom dörren strax efter att vi hade sagt att vi skulle vänta på honom!
Sen gick vi en sväng på IKEA, Rödhåret köpte hylla och vi skjutsade Gotlandsbon till gospelkören och Rödhårets nya hylla hem till torpet. Sen skulle vi bara åka förbi Onkel också. Och fastnade vid hans köksbord med te och macka.
Det var grymt.
Så det som skulle bli en utflykt till Hallsberg blev - återigen - ett lite längre stopp.

När vi kom hem för någon halvtimme sedan tog jag trapporna med höga knän och fick mycket riktigt ett par ordentliga förvärkar. Note to self, trappgående imorgon!
Samt att Pyret har tryckt och bökat en sväng också.

Det kan gå bra det här.
Om inte annat så kommer Pyret på lördag, för då är Gotlandsbon i Stockholm och FastraMi i Norge.


Ja just det, min Iphone har tillfälligt glömt bort vad ljudlöst betyder. Jag tror jag ska starta om den och hoppas på det bästa. Samtidigt funkade det ju tidigare idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0