Om dop och sånt

Sitter hemma hos svärföräldrarna och kikar med ett halvt öga på Ernst.
Erics första semestervecka är snart slut, hur fort går det inte?!

I söndags döpte vi Alva i Hallsberg.
Lilla hjärtat skötte sig exemplariskt och tittade mest med förvånad blick på prästen efter att han hällt vatten på henne. Eller förvånad, den sa väl mer " vad pysslar du med?! Min mamma brukar faktiskt förvarna..!" synd att han stod med ryggen till mot de som hade kamera, den blicken fångad på bild hade varit guld värd!
Bästa mostrarna sjöng, Lisa solo på Mio min Mio då vi gick in och Sara hjälpte till på Bridge over troubled water. Fina faster Anna är ihop med Sara barnets gudmödrar. Bortskämd är bara förnamnet ;)

Efter dopet fikade vi smörgåstårta och Alva partade på så länge hon orkade och lite längre ändå.
Lisa sövde henne tillslut med ett gammalt beprövat trick, "Tycker du som jag" supersnabbt och rätt våldsamt guppande. Alla knep är tillåtna vid övertrötthet.
Erics mamma stannade sedan kvar och åkte hem på tisdagseftermiddagen.
Idag åkte vi efter och nu sitter vi då i soffan efter promenad, mat, fika hos mormor och morfar och jordgubbar och glass. Barnet sover i den nyinköpta resesängen, med lite tur sover hon hela natten.

Igår åkte vi runt och kollade på resesängar. För att vara så liten tar hon ordentligt med plats! Jag vägrar dela 160-säng med min familj sa jag, så vi bestämde oss för att införskaffa en resesäng, det känns som en bra investering. Kikade på Coop först, men bestämde oss för en vi hittat på Våra små, kanske världens bästa barnbutik. Och inte vet jag, kanske köpte vi likadan som var på Coop, men det kändes bättre liksom att handla på en specialistbutik.

Imorgon åker vi till Stockholm på utflykt, tar tåget från Uppsala C och så tar det 40 minuter. Smidigt!

Kommentarer
Postat av: frida

Vilken familjevecka! Gött!

2011-07-10 @ 09:20:15
URL: http://mittegetlilla.blogg.se/
Postat av: Emma

Hur mysigt som helst!

2011-07-10 @ 20:07:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0