Kul dag!

Heliga. Guds. Moder.
Vilken jäkla praktstart på veckan!

Måndagen började med att Rödhåret som skulle agera barnvakt precis hela dagen ringer från hemstaden och påstår att det är dåligt med bussar. Kastar på mig mascaran och fumlar upp håret i något som liknade en fläta. På med tröja på ungen och ut i bilen. Vi hann inte hem innan jag skulle vara på jobbet, så de fick helt enkelt droppa av mig där.
Jobbdagen började med datafail. Major datafail där vi varken hade internet eller åtkomst till våra profiler på det lokala nätverket i någon timme. Ett nytt modem och en ny router senare var det löst, men egentligen hittade vi inget fel på maskinerna. Mer än att det funkade jävligt. dåligt, vill säga.
Sen flöt dagen på mest, kunderna kom i vågor, helt plötsligt var klockan fem och det var dags att bli hämtad, åka hem, äta mat och pussa på ungen tills hon storknade. Sen snabbt iväg på teckenspråkskurs efter ett tre veckors långt uppehåll. Hurra vad kul det var! Hela församlingen var trött och fru lärare blev ännu tröttare. det löste sig efter lite fika och ett stavfel :)
När vi kom hem var mostern trött och barnet argt och "piggt". Det var vad hon ville att vi skulle tro iallafall.

Dagen idag började med en applåd från dottern när de slöa föräldrarna äntligen vaknade. Och som vi vaknade till då! Första applåden någonsin kom en trött, regning tisdagsmorgon när man helst önskade sig något jävligt gammalt att dra över huvudet så man fick somna ifrån den där grå sörjan utanför fönstret.
Med en ettåring i hushållet ges det oftast inga sådana tillfällen.
Vet inte vad det beror på, men har hela dagen fått tvinga alla lemmar att röra på sig.
Haft för lite kaffe i blodomloppet och för mycket regn i håret.
Lossat två lastbilar och pratat med ett riktigt jävla jubelpucko.
Om man vill sälja in sitt företag är det en dum idé att börja ifrågasätta hur företaget man besöker ser ut.
Är man en klok försäljare håller man det inom sig. (Det här var som tidigare nämnt inte en smart försäljare, utan ett jubelpucko.)
Dagen är dessutom ett stort svart hål mest, för det har varit sån sjuk ruljans på stället!
Det har snudd på varit mer folk inne idag än det varit på den tiden jag har jobbat efter mammaledigheten.
Många roliga projekt och fina människor.
Dessutom hade älsklingen fixat köttgryta tills jag kom hem oc jag har fått snusat dottern i nacken (även fast hon var lätt missnöjd med att jag tyckte hon skulle sova vidare under tiden).
Nu dricker jag kaffe och ska hoppa in i duschen för att försöka reda ut den här härvan till hår.

Imorgon ska det bli intressant att se vilka som fått p-böter, vi som står på rätt sida av datumparkeringen, men där det eventuellt är parkeringsförbud för att de i början av gatan håller på och gräver, eller de som står på fel sida datumparkeringen där det inte finns några nya skyltar uppsatta. 50/50 chans på -400:- i kassan imorgon alltså.
Spänningen är olidlig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0